maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen aikaan

Pitkäperjantai on kyllä nimensä mukainen. Kun ilta vihdoin koitti, kävin kaupungilla katsomassa Kärsimysnäytelmän, joka taas monen vuoden tauon jälkeen oli otettu pääsiäisen ohjelmaan. Aika vaikuttava oli tälläkin kertaa.


Lauantaina odottelimme pikkutyttöä yökylään, mutta suunnitelmat muuttuivat sen verran, että mummi läksi sunnuntaiaamuna koiruuksien kera pikkutytön luo yökylään. Ja hauskaahan meillä olikin. Päivällä pikkutyttö halusi näyttää päiväkotinsa ja tulevan koulun(?) pihalla kävimme katsomassa aika ankeita leikkipaikkoja. ;)

Vein mennessäni viikolla virkkaamani vessanmaton, jota tosin vähän jouduin fixaamaan (onneksi otin koukun mukaan!).


Seuraava aamu oli tosi hieno ja aurinkoinen sää houkutteli oikein ulkoilemaan. Kiersimme pikkutytön ja äitinsä kanssa pihan viereisen pellon ja tuntihan siinä vierähti (aika iso pelto!). Hankikanto oli parhaimmillaan. Pikkutytölle maistui lumi ja välillä täytyi tehdä - ehkä tämän talven viimeiset - enkelit. Koirille, etenkin Sylville, täytyi heitellä frisbeetä koko ajan. Pikkukoira seurasi muita luonnonääniä tapansa mukaan.









Koirat saivat olla ulkona koko päivän ja sen kyllä huomasi, kun kotiin palasimme, unta kaaliin heti ruoan jälkeen.

Ja vaikka aurinko porottikin koko päivän, tätä blokkausta aloittaessani oli valtava lumimyräkkä ja nyt taas se aurinko paistaa taivaan täydeltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti