torstai 21. kesäkuuta 2012

Turistimatkalla Tallinnan näyttelyssä

Tallinnassa tuli käytyä elämäni toisen kerran alkukuusta. Läksimme perjantai-iltana bussilla kotomaisemista ja palasimme sunnuntai-iltana - tai oikeammin yönä - kiertoteitten kautta. Bussin takaosasta oli otettu ylimääräisiä penkkejä pois, jotta kaikkien kahdeksan koiruuden häkit mahtuivat. Matkassa oli mukana parin aussin ja dobberin lisäksi yksi sheltti, pumi, belkkari sekä russeli. Niin, ja tietenkin omistajat ja joukko muita turisteja.

Koirat viihtyivät yllättävän hyvin häkeissään matkan ajan tai ehkä kuitenkin laivamatka aiheutti ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Hotellissa saimme kuulla pari kertaa koiran haukuntaa, kun palasimme huoneeseen.

Perjantaina kiertelimme hotellin ympäristössä ja poikkesimme koirien kanssa vähän myös vanhan kaupungin puolellekin.

Sateisessa näyttelyssä kävimme lauantaina. Siitä sinänsä ei paljon mainittavaa jälkipolville jäänyt, Sylville EH ja that´s it!

Loppupäivän ja sunnuntain kiertelimme Tallinnan tuulisia katuja ja kujia, ensin koiruuksien kanssa ja sitten ilman. Aika paljon oli koiransa kotiinjättäneitä turisteja, rapsutuspyynnöistä päätellen. ;) Täytyy sanoa, että Tallinna ON upea ja siisti kaupunki, yllätyin.

Toiset jatkoivat näyttelyitä vielä sunnuntainakin. Heillä kotiinviemisinä oli muutama SERTi ja joukon juniorilla Eestin juniorivoittaja 2012 -titteli ja hieno palkinto. Onnea Rokille ja Kialle!

Jotain pellavaisia, makeita ja märkiä tuliaisia piti tietenkin rahdata kotiinjääneille. Mutta sehän kävi kätevästi, kun oli oma bussi matkassa mukana.

Tällä kertaa mukaan ei sitten tarttunutkaan sitä iki-ihanaa kukkamekkkoa, mitä kaverini niin hypisteli ja ihasteli. Harmi! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti