lauantai 8. tammikuuta 2011

Uusi vuosi lupauksineen

Vau! Täällähän on jo yksi malttamaton lukija käynyt ja pettynyt, kun tekstiä ei näy, ei kuulu. ;) No, jos nyt sitten jotain alkajaisiksi...

En ole viime vuosina tehnyt uuden vuoden lupauksia, koskapa eivät ne aikaisemminkaan ole erityisen ansiokkaasti pitäneet. Tämän yhden kuitenkin lupasin itselleni eli aloittaa todenteolla tämän bloggaamisen ja lopettaa fb:ssa roikkumisen. Aika hyvin luvattu, vai mitä?

Viime vuosi oli ... aika rankka ja riipaiseva. Eilen sain päätökseen yhden tuon rankan vuoden seuraamuksista. Tein loppuun siskoni perukirjan. Maanantaina on sitten vielä edessä matka verotoimistoon.

Loppiaisena käytimme koiruudet (aussit, äiti ja tytär) trimmissä. Koskapa äipän olen ilmoittanut ekaan näyttelyyn äitiysloman jälkeen, niin täytyyhän se nyt edustuskunnossa olla. Ihmeen hyvässä kuosissa onkin. Kuvittelin aiemmin, että koiralta tosiaankin lähtee karvat lähes kokonaan rankan imetyksen myötä, mutta ei. Tämän turkki kiiltää ja on kaikinpuolin hyväkuntoisen näköinen. Paitsi, että ne mahanaluskarvat ovat kyllä aika vähissä... :( Perästä sitten kuuluu.

1 kommentti:

  1. Voi niin... Voi sisko-pieni...

    *halaus*


    Miekään en luvannut mitään. Paree olla lupaamatta, koska en muista lupauksiani kuitenkaan...

    VastaaPoista