lauantai 21. toukokuuta 2011

Normitasolle?

Harvoin on näyttely alkanut ausseilla iltapäivällä, mutta näinpä kävi Tampereella sunnuntaina. Ei tarvinnut viideltä herätä... vasta kahdeksan aikaan! Kimppakyydillä matkaan ja vain kaksi koiraa mukana, sekin harvinaista. Kolmas tuli Porista ja koska vain kolme koiraa, niin ei edes kasvattajaluokkaan osallistumista, sekin harvinaista.

Vähän kyllä jännitti! Tee pääsi taas esittämään Sypeä - ja tietenkin muitakin omiaan - palasimme nimittäin "normitasolle", ERI3 ja SA. Tarmo sijoittui parhaiten: PU4, ERI2, SA. Myös Taisto sai ERI3, mutta ei SA:ta.

Tiistaina töistä palattuani kotona odotti pikku yllätys. Olohuoneen tapetti oli alareunasta repeytynyt irti. :0 Pikkasen olis ehkä pitänyt hillitä huutoa, mutta eihän siinä tilanteessa muuta voinut kuin kirkua kurkku suorana: "Kuka s....nan kakara tämän on tehnyt!" Ja samassa pikkulikka luikkii korvat luimussa pöydän alle. Ei siis epäilystäkään tekijästä. Äitinsä meni vielä perässä, kun huomasi, etten vielä lopettanut. Aikani mesosin ja huomasin, että siitä tosiaankin oli jotain apua (ehkä vain parempi mieli itselleni). Hetken päästä koiratkin uskaltautuivat varovasti tervehtiä kotiintulijaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti