lauantai 17. maaliskuuta 2012

Alkuvuoden kiireet

No, kun ei kerta kaikkiaan ole ehtinyt! Kaikkea olen puuhaillut ja vaikka mitä on jäänyt tekemättä. Kasat sen kun kasvavat, niin kangas kuin lanka... ja paperi oikeissa töissä.

Arvaatko mikä tämä on:


Kaulurihan se on ja malli löytyy täältä. Lanka tosin oli vähän eri, kun ohjeen mukaisia ei löytynyt. Tein samasta langasta myös pipon jotain mallia soveltaen ja tässä molemmat. J teki pipoon myöhemmin vielä pikkutupsun.

Tammikuun lopussa kävin "tekasemassa" yhden maton. Koko viiknloppuhan siihen sitten vierähti ja koko seuraava viikko oli persukset hellänä, niin rajusti tuli paukutettua. Oli tarkoitus hävittää KAIKKI keltaiset kuteet, mutta eihän ne huvenneet oikeastaan ollenkaan. Koko maton mitan, 2,7 m mukana kulki tummanruskea trikookude.





Seuraava mattoprojekti toteutunee vasta huhti-toukokuussa. On se niin rankkaa! ;)

Systerille sain vihdoinkin ommeltua pyöreän pöytäliinan aina niin ihanasta Finlaysonin Taimi-kankaasta, tällä kertaa vuorossa vihreä (kuvassa kyllä näyttää turkoosilta). Viime kesänä tein samasta kankaasta pinkin rahinsuojuksen.


Uusi Taimi-kangas, musta-valkoinen, odottaa ompelupöydällä. Tarkoitus on tehdä J:lle keittiön verhokappa ja pöydälle kaksipuoleiset tabletit, joiden toinen puoli on Vallilan Hymykuoppa (olikohan?)-kerniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti