lauantai 17. maaliskuuta 2012

Talviloma - lomako?

Pikkutytön 3v-synttärit vietettiin poikkeuksellisesti enonsa luona viime lauantaina. I-serkku oli tehnyt tosi maittavat kakut (kuvat jossain?. Oli pinkkiä ja valkoista, suklaata ja kimalletta! Nukkekoti (vastaremontoitu), hella, kattiloita, vihanneksia ja hedelmiä (keittiötarvikkeita!), pelejä... ja HelloKitty-makuupussi (PINKKI!).

J:llä oli seuraava viikko lomaa, H:lla saikkua, kun käsi oli leikattu, V:llä muutama vapaapäivä ja minulla talviloma. Meillä oli meininki lähteä johonkin, mutta kun ei päästy ajasta ja paikasta yhteisymmärrykseen... niin J+H+V tilasivat Tallinna risteilyn ja minä jäin pikkutytön vahdiksi.

Oli tarkoitus NUKKUA joka aamu tosi piiitttkkäään.... mutta kuikas kävikään. Ensin maanantaina vietiin toinen koiruus laihdutuskuurille kasvattajalle. Juu, koira saa juosta koko päivän ulkona! Eikä saa/ehdi syödä kunnolla. ;) Sitten jatkettiin matkaa muutaman Hämeenlinnan kirpparin kautta pikkutytön kotiin. Siellä laiskoteltiin koko tiistaipäivä, siis oltiin vaan ja kerättiin voimia seuraavan päivän LPR:n shoppailureissua varten. Shoppailu on rankkaa, se tuli taas todistettua. Ei ole minun lemppariharrastus. Torstaiaamuna haimme H:n ja tikkienpoiston jälkeen pikavauhtia kohti kotia. Sinne me jäimme pikkutytön kanssa, kun toiset läksivät kohti Tallinnaa.

Pikkutyttö on hauskassa iässä - tosin äitinsä mielestä pahimmassa uhmaiässä - ja juttua riittää. Kamalan paljon emme ehtineet puuhailla mitään erikoista, kun perjantaina piti jo hakea toivottavasti-kovasti-laihtunut-koira takaisin kotiin. Matkaan otettiin isotäti-T myös mukaan. Päikkärit sopivat somasti kuvaan, kun kerta autolla oltiin liikenteessä, tosin jouduimme ajelemaan vähän kiertoteitä.

Sainhan minä nukkua... edes lauantaiaamuna pitkään! Normiviikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti